Logo PMB Eersel

               
Facebook icoon
Zoeken
  • Wegwijzers_Vessem
  • Wijzer_4
  • Home
  • Actueel
  • Crowdfunding campagne door klasgenoten Rythovius College voor een elektrische rolstoel en fiets voor Sam. Bedankt voor uw donatie.

Crowdfunding campagne door klasgenoten Rythovius College voor een elektrische rolstoel en fiets voor Sam. Bedankt voor uw donatie.

EEN NIEUWE ELEKTRISCH AANGEDREVEN ROLSTOEL EN FIETS VOOR SAM!

Sam Maas met zijn klasgenoten van het Rythovius college

Wij zijn de klasgenoten van Sam Maas (13). Wij zitten in de brugklas van het Rythovius college in Eersel. Wij willen jullie hulp vragen, zodat Sam een elektrische rolstoel en fiets kan kopen.

Sam heeft celebrale parese en CVI, hierdoor kan hij minder goed bewegen, zien en schrijven. Ook kan hij dus niet met ons sporten en leuke dingen doen. Daarom zou het erg fijn zijn als Sam een elektrische rolstoel en fiets kan gebruiken. Nu moeten wij Sam van lokaal naar lokaal duwen en is hij erg afhankelijk van ons, maar met een zo’n rolstoel kan hij zelf rijden. Helaas voor Sam is dat best prijzig.

Sam Maas: ‘ Ik heb een rolstoel voor langere afstanden, maar deze is niet elektrisch aangedreven hierdoor word ik snel moe in mijn armen. En als we gaan fietsen moet mama of papa me terug naar huis trekken, omdat ik te moe ben om terug te fietsen. Het kost nu veel kracht om bijna alles te doen wat mijn klasgenoten ook doen. Daarom zou ik graag een elektrisch aangedreven fiets en een elektrisch aangedreven rolstoel hebben. Het is moeilijk om zo’n ding te krijgen daar heb ik veel geld voor nodig. Daarom zijn we een crowdfunding campagne begonnen.’

Wij willen hem graag helpen en zouden het fijn vinden als u ook wilt helpen! Daarom zou een donatie heel fijn zijn! Kleine bedragen helpen ook.

Groetjes, de klasgenoten van Sam Maas uit 1m2, Rythovius college, Eersel

https://getfunded.nl/campagne/5262-een-nieuwe-elektrisch-aangedreven-rolstoel-en-fiets-voor-sam?fbclid=IwAR0q_cesRSrQ9V8BkywU_8NP9qt88MjOd2gtM7t3uQsOYYDFwH5fkHvg0tg

Zelfstandig meedoen. 
Gelijke kansen voor iedereen!    
Collectieve belangenbehartiging