Logo PMB Eersel

               
Facebook icoon
Zoeken

PMB Eersel zeer content met DONATIE door Recreatiepark TerSpegelt

Overhandiging check aan lid PMB Eersel door directie recreatiepark TerSpegelt 

Het Platform voor Mensen met een Beperking gemeente Eersel (PMB Eersel) is blij verheugd met de Donatie, een gulle gift van € 645,00 door Recreatiepark TerSpegelt.
Zij wil het bedrag besteden aan bewegwijzering en promotie van obstakelvrije (toegankelijke) wandelroutes in de gemeente Eersel. Daarnaast bestaat de wens om het Toegankelijk Ommetje verder uit te breiden.


Het Toegankelijk Ommetje is op 13 juli jl. geopend bij Natuurpoort TerSpegelt. Het pad is circa 800 meter en loopt over het bestaande Kabouterpad. Het Ommetje is in samenwerking met PMB Eersel, gemeente Eersel, provincie Noord-Brabant, IVN, Staatsbosbeheer en Recreatiepark TerSpegelt ontwikkeld. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan heeft Recreatiepark TerSpegelt dit ommetje geschonken en heeft daarmee een begin gemaakt voor de aanleg van een obstakelvrije (toegankelijke) wandelroute.

Toegankelijk Ommetje
Een goed begaanbaar wandelpad, dat te gebruiken oftewel toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking (in een rolstoel, met rollator e.d.) en mensen die graag een ommetje met een kind in een buggy of kinderwagen willen maken.


Week van de Toegankelijkheid 2018 - “VRIJE TIJD : Lekker vrij! Doen wat je zelf wilt”
De ontvangst van de donatie is mooi getimed en valt zowat samen met de Week van de Toegankelijkheid 2018. Tijdens deze week wil men laten zien hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking net als iedereen mee kunnen doen. Daar hoort bij uitstek het genieten van de natuur in de Brabantse Kempen bij, zoals het maken van een heerlijke wandeling.

Zodra het PMB Eersel het beoogde doel heeft gerealiseerd, zal zij dit uiteraard publiceren.

www.PMBeersel.nl

 

Logo Recreatiepark TerSpegelt    Logo Week van de Toegankelijkheid

Zelfstandig meedoen. 
Gelijke kansen voor iedereen!    
Collectieve belangenbehartiging