Logo PMB Eersel

               
Facebook icoon
Zoeken

Rolstoelauto huren: betaalbaar vervoer op maat (de Zonnebloemauto)

Rolstoelauto huren: betaalbaar vervoer op maat

Stel je maakt gebruik van een rolstoel of scootmobiel. Dan kun je vaak niet zelf bepalen hoe laat je ergens heen gaat en met wie. Laat staan dat je spontaan kunt beslissen om later naar huis te gaan, omdat het nog zo gezellig is. Hoe fijn zou het zijn als je dan niet afhankelijk bent. En het geen gedoe meer is om over vervoer te beschikken?  Met de Zonnebloemauto maken wij het mogelijk. De Zonnebloem biedt toegankelijk vervoer voor een betaalbare prijs. Want mensen met een lichamelijke beperking moeten in alle vrijheid op pad kunnen gaan. Dat is waar wij met elkaar voor gaan!

Verhuurlocaties

Daarom zijn we gestart met het verhuren van Zonnebloemauto’s, die geschikt zijn om een rolstoel of scootmobiel in mee te nemen. Verspreid over heel Nederland zijn er Zonnebloemauto's te huur. Het doel is om de komende jaren flink uit te breiden. We verhuren twee type auto's: de Volkswagen Caddy en de Fiat Doblo/Opel Combo.  Kijk via het kaartje of er bij jou in de buurt een verhuurlocatie is en welk type auto daar te huur is.

Huren

De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De auto heeft maximaal vijf zitplaatsen (incl. chauffeur) en ruimte voor een rolstoel of scootmobiel ( afhankelijk van type auto of hulpmiddel). De auto is voorzien van airco. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.

Huur de Zonnebloemauto

Chauffeur nodig?

Wil je de Zonnebloemauto huren, maar ben je op zoek naar iemand die hem kan rijden? Het is mogelijk om er via de Zonnebloem een vrijwillige chauffeur bij te vragen. Als je de auto reserveert kun je in het reserveringsformulier of telefonisch (088 - 0016 717) aangeven dat je een vrijwillige chauffeur nodig hebt. 

Meer informatie over het aanvragen van een vrijwillige chauffeur

Instructie

Nadat je de huurauto gereserveerd hebt, krijg je op de huurdag een uitgebreide instructie. Wil je eerder al bekijken wat de mogelijkheden van de aangepaste huurauto zijn, bekijk dan alvast de instructievideo's.

Instructievideo's Volkswagen Caddy

Huur je de Fiat Doblo of de Opel Combo in Almere, Amstelveen, Amsterdam , Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Axel, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Katwijk, Kerkrade, Leeuwarden, Rotterdam of Schagen, bekijk dan de volgende instructievideo's.

Huur je de Fiat Doblo of de Opel Combo in Den Bosch, Dordrecht, Lelystad of Nijmegen bekijk dan de volgende instructievideo's.

www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto

Zelfstandig meedoen. 
Gelijke kansen voor iedereen!    
Collectieve belangenbehartiging