Logo PMB Eersel

               
Facebook icoon
Zoeken

Brochure "Handig om te weten en om niet te vergeten" bij het keukentafelgesprek

Brochure het keukentafelgesprek: handig om te weten en om niet te vergeten


De nieuwe brochure 'Handig om te weten en om niet te vergeten bij het keukentafelgesprek' is een praktisch hulpmiddel bij het keukentafelgesprek. De brochure is een uitgave van Huis voor de Zorg en zes andere Limburgse organisaties.

De brochure 'Handig om te weten en om niet te vergeten' gaat over het keukentafelgesprek. In de brochure wordt op eenvoudige wijze uitgelegd wat het keukengesprek is en hoe het verloopt. De brochure helpt stap voor stap bij de voorbereiding op dat gesprek. Heb je aan alle belangrijke punten gedacht? De gebruiker vindt ook tips voor het gesprek zelf, bijvoorbeeld hoe voer je het gesprek en hoe blijf je aan zet?. En er zijn tips voor na het gesprek: hoe ga je om met het verslag en een eventueel vervolg? Daarnaast helpt de brochure ook bij het opstellen van het persoonlijk plan. Wat is een persoonlijk plan, hoe kun je dit gebruiken om het keukentafelgesprek voor te bereiden en hoe stel je eigen stappenplan samen?

De brochure is een gezamenlijk product van het Huis voor de Zorg en de netwerkorganisaties FGL, Provinciaal Platform GGz & OGGz Zorgvragers Limburg, PAZ, PML en SOL.

Voorblad brochure Het keukentafelgesprek

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.aandachtvooriedereen.nl

 

Zelfstandig meedoen. 
Gelijke kansen voor iedereen!    
Collectieve belangenbehartiging